System message

2020/2021-es évad – Bérleti tájékoztató

2020/2021-es évad – Bérleti tájékoztató

A rendkívüli helyzet miatt a szokásostól később jelentkezünk új évadunk műsorával. Most szeretettel adjuk közre, s bízunk benne, hogy minél több alkalommal lesz lehetőségünk Önöknek játszani!

Öt bérlettípust kínálunk fel ebben a szezonban is. Bérlet- és jegyáraink változatlanok, azonban újdonság az, hogy idén az esetlegesen végleg elmaradó hangversenyek árát a bérletek árából részarányosan vissza tudjuk téríteni, amennyiben igénylik azt!

A rendkívüli helyzethez igazodva igyekeztünk a koncertlátogatás rendjét úgy alakítani, hogy az a közönség és művészeink számára is a lehető legbiztonságosabb legyen, ezért hangversenyeinken kötelező a maszk használata. A biztonsági intézkedésekről ide kattintva olvashatnak bővebben. Kérjük, hogy az ebben foglalt intézkedéseket tartsák be, amikor hozzánk érkeznek hangversenyre.

Az inkább távol maradókra gondolva, vagy a koncertek látogatásának kormányzati megtiltására felkészülve elindítjuk az online közvetített hangversenyek lehetőségét is. Ebben az évadban hat olyan hangverseny lesz, melyet otthonuk kényelméből, élőben követhetnek online jegy megvásárlásával. A Fotelkoncert sorozatról ide kattintva olvashatnak bővebben.    

Bérletes ajánlatok

Kérjük, lapozzák át / tekintsék meg a 2020/2021-es évadot bemutató kiadványunkat, és válasszák ki az Önöknek legmegfelelőbb bérletet a Napló, Korzó, Gulyás, Rubányi vagy Mozaik ajánlat közül!

A Napló és Korzó bérletekben ismét 10-10 meghatározott hangversenyre várjuk Önöket a Kölcsey Központ Nagytermébe, a 11. hangversenyt pedig Önök választhatják ki a Kodály Kórus Debrecen öt a cappella koncertje vagy a Kodály Filharmonikusok kamarasorozatának három hangversenye közül. A kevesebb idővel rendelkező zenekedvelőknek ebben az évadban is a Gulyás vagy Rubányi bérletünket ajánljuk, amelyek megváltásával 4-4 koncertnek lehetnek hallgatói, szintén a Kölcsey Központ Nagytermében. A Mozaik bérlet idén is 6 hangversenyt tartalmaz: három koncertet a Kodály Kórus a cappella sorozatából és három koncertet a Kodály Filharmonikusok kamarasorozatából.

Brahms-sorozat

A bérletes koncertek között ismét találnak egy zeneszerzőhöz kapcsolódó sorozatot. Johannes Brahms műveiből négy hangversenyen válogat Kollár Imre vezető karmester és a Kodály Filharmonikusok. A sorozat alkalmain több ifjú szólista-tehetség mutatkozik be a debreceni közönségnek. (A sorozat nem működik önálló bérletként.)

A cappella sorozat

A Kodály Kórus Debrecen saját sorozata ebben az évadban is öt koncertből áll, melyet az énekkar új vezető karnagya, Kocsis-Holper Zoltán vezényel. Bízunk benne, hogy idén Daniel Reuss holland karnagy is a vendégünk lehet, és megvalósulhat a tavaly elmaradt közös hangversenye az énekkarral. A kórus idén is izgalmas tematikákkal és társművészeteket bevonó produkciókkal várja közönségét.

Kamarasorozat idén is

A Kodály Filharmonikusok Debrecen Bényi Tibor karmester, csellóművész vezetésével idén is folytatja a tavaly nagy sikerrel újraindított „kamarasorozatot” a Debreceni Egyetem Aulájában és a Pásti utcai zsinagógában.  A sorozat része lesz a Hadady László oboaművész 65. születésnapját megünneplő koncert is.

Bérletek ebben az évben is két helyáron kaphatók 

Idén biztonsági okokból a nagykoncertek alkalmával nem használjuk ki a Kölcsey Központ Nagytermének teljes nézőtér-kapacitását. A Napló és Korzó bérletek 1. helyárral 20.900 Ft, 2. helyárral 16.600 Ft; a Gulyás és Rubányi bérlet 1. helyárral 7.400 Ft, 2. helyárral 5.800 Ft. A Mozaik bérlet koncertjein érkezési sorrendben választhatnak helyet látogatóink, a bérlet ára egységesen 6.800 Ft.

Szeptember 30-ig újíthatók meg a tavalyi bérletek

A 2020/2021-es évadra szóló bérleteket 2020. szeptember 14-től vásárolhatják meg, az azokon szereplő első koncert napjáig. A régi bérletek megújítására 2020. szeptember 30-ig van lehetőség.

Információ és bérletvásárlás

Jegyekkel és bérletekkel vagy bármilyen más kérdésükkel kapcsolatban a következő elérhetőségeken állunk rendelkezésükre: 52/500-201 vagy kozonseg@kodalyfilharmonia.hu

Bérleteket idén kizárólag a Kölcsey Központ jegypénztárában tudnak vásárolni!

Cím: 4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3; tel: 52/518-400
Nyitva tartás:
hétfő - péntek: 9:00 – 18:00
szombat: 9:00 – 15:00
Ebédidő: 13:15 – 14:00

Az évad hangversenyeire (melyek december 31-ig megvalósulnak) a jegyértékesítés október 2-től indul.

OTP SZÉP kártya

OTP SZÉP kártyával a 2020/2021-es évadunkban előzetes egyeztetést követően tudnak bérletet és jegyet vásárolni, kizárólag a Karakter 1517 Kávézó és Turisztikai Információs Pont jegypénztárában!

Cím: Nagytemplom mögötti emlékkert
Nyitva tartás:
hétfő - péntek: 10:00 – 14:00

Az előzetes egyeztetéshez kérjük, az 52/500-201-es telefonszámot hívják hétfőtől csütörtökig 8 és 16.30 óra, pénteken 8 és 14 óra között.

További híreink

2020 rendhagyó év volt, 2021 első napja sem kivétel ez alól. Élő, hagyományos hangverseny megrendezésére továbbra sincs lehetőségünk, de éppen ez biztatott minket egy különleges újévköszöntő koncert létrehozására.

Karácsonyi koncertfilmet készített a Kodály Kórus Debrecen.

Az idősek és a fiatalok is találnak ajándékot együtteseink karácsonyfája alatt. December 19-én, 27-én és január 1-jén is érdemes lesz belépni az online koncerttermekbe!

 

This webpage use cookies. Cookies stored on your computer.